Title of a News Article

Kaymakam Çiftçi engellileri unutmadı

 Kaymakam Çiftçi engellileri unutmadı
banner206

3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla Suruç Kaymamaklığı engelli öğrencileri ve engelli vatandaşları unutmadı.

Bu kapsamda Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde Kaymakam  Abdullah Çiftci engelli öğrenci ve engelli vatandaşlarla bir araya gelerek 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

Kaymakam Ciftçi ilk ziyaretini ilçede engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Bilgi ilköğretim okuluna gerçekleştirdi.

Okul girişinde engelli öğrencilerin büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Kaymakam Çiftçi bir kez daha onların yalnız olmadıklarını gösterdi.

Kaymakam amcalarını okullarında gören öğrencilerin mutlu oldukları gözlerden kaçmazken Çiftçi  öğrencilerle beraber sınıflarına geçerek öğrendiklerini birlikte tekrarladı.

Bir süre öğrencilerle zaman geçiren Suruç  Kaymakamı Abdullah Çiftçi  ogrencilere seslenerek “Sizler bizlerin herseyisiniz.Bugun sizlerin günü bu önemli gününüzü kutluyorum.Ancak şunu unutmayın ki  bizler sizleri birgün değil hergün hatırlamaya yanınızda olmaya devam edeceğiz.Sizleri seviyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Kaymakam çiftçi konuşmasının ardından çocuklara başarılar  dileyerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Mesaisinin büyük bir bölümünü öğrencilerle beraber geçiren İlçe Kaymakamı Abdullah  Çiftçi daha sonra okul binasını gezerek okul müdüründen bilgi aldı.

Okul çıkışında öğretmenlere başarılar dileyen Kaymakam Çiftçi öğrencilerin velileri ilede görüşerek onlara her konuda Kaymakamlığı kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Çiftçi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla ilçede bulunan diğer okulları da ziyaret ederek  eğitim gören engelli öğrencileri ve ilçede ikamet eden engelli vatandaşlarla da bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195