Title of a News Article

Kayseri'den Urfa Valiliğine jest

Kayseri'den Urfa Valiliğine jest
banner206
 Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaptı. Toplantıda ek gündem maddeleri ile birlikte toplam 83 madde görüşülerek kabul edildi.
Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi öncelikle imar plan değişikliği taleplerine ilişkin İmar Bayındırlık Komisyonu raporlarını görüştü. Temmuz ayı toplantısında Yeşilhisar-Sarıoğlan güzergahında yapılması düşünülen banliyö hattı da gündeme geldi. Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünün altyapısını yapması ve Büyükşehir Belediyesi tarafından araçların alınarak işletilmesi düşünülen banliyö hattı için her türlü protokol imza yetkisinin Başkan Mehmet Özhaseki'ye verilmesi talebi oybirliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi ayrıca Yeni Hal Kompleksi işletmesinin 10 yıllığına devri ile ilgili Belediye Encümenine yetki verilmesi talebini de kabul etti.
Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıda Şanlıurfa Valiliği'nin bir yardım talebini de görüştü. Suriye'deki iç savaş nedeniyle Şanlıurfa Valiliğince misafir edilen yaklaşık 150 bin Suriyeli için gıda yardımına ilişkin talep de meclis üyelerince kabul edildi

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195