Title of a News Article

Kentin en büyüğü belli oldu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçenin temiz görünüme kavuşmasını sağlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli personellerle bir araya geldi.

İşçilerle görüşüp, sohbet eden Başkan Demirkol, Haliliye’nin sokaklarının evlerinin içi gibi olmasını isteyerek, “Temizlik işlerinde sahada 94 araç ve 430 personelle görev yapıyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN DEMİRKOL: TEMİZLİKTE 94 ARAÇ VE 430 PERSONELLE SAHADAYIZ

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Osman Uludağ ve birim müdürleriyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli temizlik işçici, şoför, kontrolör ve şeflerle bir araya geldi. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli ile görüşerek saha çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol, işçilerle de sohbet etti. İşçilerden, işlerini en içtenlikle yapmasını isteyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak ‘temiz Haliliye’ söylemine ulaştıklarını ifade etti. İşçilere; hedefin ‘tertemiz Haliliye’ olduğunu aktaran Başkan Demirkol, bu hedefe kendilerinin azmi ve gayretiyle ulaşacaklarının altını çizdi.

 

“TEMİZLİK İŞÇİLERİMİZİN HEPSİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

İlçe genelinde sokak sokak, cadde cadde temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Fevzi Demirkol, temizlik işçilerinin hepsinin kendileri için değerli olduğunu söyledi. Temizlik işçilerinin sayesinde sokaklardan dualar aldıklarını vurgulayan Başkan Demirkol, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını 94 araç ve 430 personelle yürüttüklerini aktardı.

Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Haliliye Belediyesi olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzde çalışan işçilerimizle bir araya geldik. Haliliye Belediyesi, daha önce ‘temiz Haliliye’ diyordu. Bu hedefimize vardık; şimdi ‘tertemiz Haliliye’ diyoruz. Haliliye Belediyesi olarak en güzel ve sağlıklı şekilde temizlik ihtiyacını en güzel şekilde karşılamak üzere sahada 94 araçla birlikte ve 430 personelimizle halkımızın hizmetindeyiz. Haliliye halkı her şeyin en iyisine layıktır ve Haliliye için söylediğimiz; Haliliye için hep iyi hep yenisi. Bu sloganımızın gerektirdiği çalışmaları bizzat halkımız müşahede etmektedir. Bu bakımdan bugün bana refakat eden temizlik işçilerimizin hepsi bizim için değerlidir. Biz, onlar sayesinde sokaklardan dua alıyoruz. Bu dostlarımız, bu kardeşlerimiz, bu arkadaşlarımız bizim için çok makbuldür. Onların sayesinde halkımız Haliliye’yi tertemiz görüyor.”

 

“HALİLİYE’NİN SOKAKLARI EVİNİZİN İÇİ GİBİ OLACAK”

Temizlik işçilerini işaret ederek, “Onların sayesinde sokaklardan, evlerden dualar bize ulaşıyor” diyen Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün çalışmalarının ileride daha da iyi şekilde olacağını taahhüt ediyoruz. Haliliye’nin sokakları evinizin içi gibi olacak.” Başkan Demirkol, işçilerle görüştükten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek, alandan ayrıldı.

 

HEDEF; ‘TERTEMİZ HALİLİYE’

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentin en büyük temizlik filosuyla Haliliye’nin cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde aralarında kente ilk defa kazandırılan araçlarında bulunduğu filoyla çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü, ‘Tertemiz Haliliye’ hedefine ulaşmayı amaçlıyor. İlçe genelinde gece, gündüz vardiyalı şekilde çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da halkın taktirini topluyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195