Title of a News Article

Kerimoğlu ile gazeteciler arasında gerginlik

.

Kerimoğlu ile gazeteciler arasında gerginlik
banner206

Şanlıurfaspor’un başarısız Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ile basın mensupları arasında gerginlk yaşandı.

Şanlıurfa basınıyla arası açık olan Şanlıurfaspor’un deneyimsiz teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Boluspor maçının ardından basın mensuplarını kızdıracak hareket yaptı.

Maçın yayın hakkı bulunan TRT ekranlarına konuştuktan sonra basın mensuplarının bulunduğu odanın kapısını açarak’ İyi akşamlar’ diyerek açıklamada yapmadan ayrılan Tuga Kerimoğlu, basın mensupları tarafından büyük tepki gördü. Yaşanan bu olayın hemen ardından basın mensupları tepki amacıyla alkışlarla ve yuhlamalarla Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’nu protesto etti.

Yaşanan olayların ardından Kerimoğlu’nun Yardımcısı basın mensuplarına kapı önünde küfür edince ortalık biranda karıştı.


Öte yandan yardımcının maç sonrasında taraftarlarla da küfürleşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan olayların ardından bir açıklama yapan ŞUÇGAD Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak; “Hepimize geçmiş olsun. Şanlıurfalı ve Şanlıurfa Basınına bugüne kadar kimse küfür edememiştir, edemez de, ayrıca Şanlıurfaspor’un üzerinde hiç kimse yoktur. Bu memleketin aynasıdır Şanlıurfaspor ve bir Antrenör yardımcısı, çıkıp taraftara küfür ettiği halde Şanlıurfaspor yönetimi bu arkadaşı halen burada durduruyorsa, memlekete yazıklar olsun diyorum. Biz Şanlıurfa basını olarak neden tepki gösterdi. Sayın hocamız Şanlıurfa Basınını tam 15 maç tesislere almadı. Antrenmandan görüntü alıp Şanlıurfaspor sevenlerine seyrettirmedi ve yasak koydu. Biz sporun içerisinden gelen biri olarak hocamıza saygı gösterdik. Belki dedik hocanın taktiksel olayıdır. Maalesef hocamız ulusal basını getirerek, Şanlıurfaspor tesislerinde boy boy röportajlar verdi. Maalesef Şanlıurfa basınını küçük görmeye devam etti. Bizde en son Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak, bu olayda arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu belirterek tepkimizi gösterdik ve hocamız yine anlamadı. En azından basından arkadaşlarımızı çağırır yanlış anlaşılma olduğunu belirtirdi. Ama hocamız resmen diyor ki ben Şanlıurfaspor ve Şanlıurfaspor yönetiminden çok çok üstünüm. Şanlıurfa Basını olarak Şanlıurfaspor’un yöneticilerini bile tesise almayan bir hocanın yanında hiçbir zaman olmayacağız. Biz Şanlıurfasporumuzun çıkarı için 15 maçtır sustuk ama son olarak bu yaptığı hareket maalesef bir hocaya yakışmaz. Salona girmeden çıkan hoca ve basına küfreden antrenör yardımcısı bu konun arkasında olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195