Title of a News Article

Kerimoğlu'ndan mağlubiyet değerlendirmesi...

.

Kerimoğlu'ndan mağlubiyet değerlendirmesi...
banner206
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tuğay Kerimoğlu, 3-2'lik Adanaspor mağlubiyeti sonrası, oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'de Adanaspor, kendi sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tuğay Kerimoğlu, "Sahada iyi futbol oynamak istedik ve kaybettik ama oyuncularımın performansından memnunum. Takımımın önü açık. Geldiğimizde hedefimiz Play-off'a kalmaktı. Oyuncularımızın neler verebileceğine bakıyoruz. Adanaspor karşısında oynanan futboldan memnunum. Kaliteli oyuncu kendini her zaman gösterir. Oyuncularım da bunu yapıyor. Pozitif bir düşüncem var. Ben sihirbaz değilim, bir an önce ne kadar puan kazanabilirsek o kadar maç kazanma amacındayız" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor'un yeni transferi Makhtar Thioune'nin yaşının büyük olduğunun söyletenleri hakkında sorulan soru içinse Kerimoğlu, "Oyuncumun rengi önemli değil, futbolcu da olsa ya da ne olursa olsun ama bir oyuncunun şekliyle konuşmak saygısızlığa girer. Makhtar Thioune ile ilgili kimlerin nasıl haber yaptığı ve nasıl photoshop yaptığını biliyorum ve bunun adı ırkçılıktır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195