Title of a News Article

Kılıç ve Polat Ailesinin mutlu günü


Şanlıurfa'da, Dinay Aşireti'ne mensup Müteahhit İbrahim Özkan Kılıç ile Avukat Zülal Polat’ın düğün töreninde dolarlar havada uçuştu.

Dinay Aşireti’nin Önde gelen isimlerinden 4. Noterin sahibi İsmet Kılıç’ın oğlu İbrahim Özkan Kılıç, Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatını Avukat Zülal Polat ile birleştirdi. Düğün törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ali Fuat Bucak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nihat Kılıç, İş Adamı Mehmet Meral ve yaklaşık 2 Bin davetli katıldı.

 

Dolar yağmuruna tutuldular

Genç çiftin nikâhını Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi kıyarken, şahitliklerini de Ebru Kaplan ve Adnan Egemen Kılıç yaptı. Kılıç ile Polat’ın nikâhını kıyan Başkan Çiftçi, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.  Daha sonra dansa kalkan gelin ile damadın üzerine yağmur gibi dolar yağdı. Damadın eniştesi İş Adamı Mehmet Meral ve diğer davetliler, dans ve halay çeken gelin ile damadın üzerine dolarlar saçtı. Düğün salonu görevlilerinin serpilen dolarları toplamakta zorlandığı görüldü.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün, takı töreni ile sona erdi. Damadın Babası 4. Noterin sahibi İsmet Kılıç, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195