Title of a News Article

Kılıçoğlu Erdoğan ile ne görüştü?

.

Kılıçoğlu Erdoğan ile ne görüştü?
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı verdi.

15 Temmuzda FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan hain darbe girişimini anlatmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün TOBB ve  başkanlar kurulu üyeleriyle bir araya geldi. toplantıya Şanlıurfa’yı temsilen ŞUTSO Başkan Yardımcısı iş adamı Kadir Kılıçoğlu katıldı. Kılıçoğlu, “Türkiye Milletimiz büyük bir felaketi ber taraf etmeyi başardı 15 temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara inin çağrısının ardından bizler halkımızla birlikte sokaklara indik halkımız darbe yapanlara karşı bir darbe yaptı. Milletimiz bağımsızlığa ve demokrasiye bayrağına sahip çıkmıştır. Biz bu topraklarda bin yıldır yaşıyoruz ezeliyete kadar da yaşayacağız. Seçilmiş hükümetimizin her zaman yanındayız” dedi.

ŞUTSO Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek Şanlıurfa’nın selamını illetliğini ve tam destek verdiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195