Title of a News Article

Kim kime dum duma!

Kim kime dum duma!
banner206

Günde yaklaşık 2 Bin kişi, korona virüs belirtisi olduğu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne test yapmaya gittiği öğrenildi.

1 Haziran Normalleşme Süreci’nin ardından korona virüs vakalarının patlak verdiği Şanlıurfa’da, virüs neredeyse tüm her yere yayılmış durumda. Günde 300’den fazla vakanın çıktığı Urfa’da, sadece Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde günde yaklaşık 2 Bin kişi korona belirtisi olduğu test yaptırmaya gidiyor.

Acil servise başvuru yapan hastaların şikayetleri doktora iletiliyor. Doktor, hastaların belirtilerine göre bazılarına önce akciğer tomografisi çekiyor ve bazılarına da virüs testi yapmaya karar veriyor.

Sosyal mesafeye uyan yok

Ancak hastaneye gelen hastaların, sosyal mesafe kuralına uymadıkları gözlenildi. Korona virüs şikâyetiyle hastaneye gelen ve sırada bekleyen hastaların, dipdibe olmaları dikkat çekti. Hastane görevlilerinin, defalarca uyarısına rağmen sosyal mesafe kuralına uymayan hastaların, korona virüsün daha da çok yayılmasında rol oynadıkları belirtiliyor. (URFASTAR)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195