Title of a News Article

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
banner206

Ödüllü bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam ki konuğu Urfalı üniversitesi öğrencisi Hikmet Karakurt idi. Yarışmada büyük başarı elde eden soğan tarlasında geçim süren ailenin ferdi olan Hikmet Urfalıların göğsünü kabarttı.

Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından olan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam Urfalı bir isim yarıştı. Twitter'ın da gündemine düşen Urfalı Hikmet sosyal medyada büyük destek gördü. 

Annesi Halime ile programa katılan Üniversitesi öğrencisi Hikmet, Kenan İmirzalıoğlu'nun 'kazanacağın ödülle ne yapacaksın' sorusuna verdiği cevap herkesi duygulandırdı. Maddi zorluklar içerisinde yaşayan bir ailenin en büyük evladı olan Hikmet, ailesiyle birlikte ırgatçılık yapıp tarlada soğan toprayarak geçimlerini sağlıyorlar. Kazanacağı ödül ile kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılacak olan Hikmet'in bu sözleri sosyal medyaya bomba gibi düştü ve program esnasında atılan twitlerlerde herkesi hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Toplam 12 sorunun onunu bilen ve 125 Bin TL ödül ile yarışmaya devam eden Urfalı Hikmet'e süre yetmedi. Program gereği ayrılan süre dolunca yarışmanın devamı haftaya kaldı. Hikmet, son 2 soruyu da bilirse eğer, 1 Milyon TL'nin sahibi olacak.

HİKMET KARAKURT KİMDİR?

1998 Şanlıurfa doğumlu olan Hikmet Karakurt, Sakarya Üniversitesi'nde Elektrik-Elektronik bölümünde okuyor. 8 kardeşin ortancası olan Hikmet'in tarlalarda mevsimlik olarak çalışan bir ailenin çocuğudur.

URFASTAR

​​​​​​

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 01:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195