Title of a News Article

Kırıkçı'dan kutlama...

Kırıkçı'dan kutlama...
banner206
 
AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Kırıkçı’dan Kadir Gecesi mesajı;
“İslam ülkelerinin birlik ve beraberliğine vesile olsun”

AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kırıkçı mesajında, bu mübarek gecenin İslam ülkelerinin birlik beraberliğine vesile olması temennisinde bulundu.

Bu gece bol bol dua edelim
Kadir Gecesini ibadetle geçirerek İslam dünyasında ve özellikle ülkemizin bazı bölgelerinde, komşu ülke Suriye’de ve Filistin’de öldürmelerin sona ermesi, akan kanların durması için bol bol dua edilmesi ricasında bulunan AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Kadir gecesinde ve gündüzünde çok ibadet etmeli. Bu gece şöyle dua etmeli; ‘Yâ Rabbî, sen bizi şeytan şerrinden, düşman şerrinden ve nefs-i emmaremiz şerrinden muhafaza eyle. Evlerimize iyilik ver, helâl ve hayırlı rızklar ihsan eyle. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlularımıza eda ihsan eyle. Bizi Kadir gecesinin şefaatine, bereketine nâil eyle. Kadir gecesi hürmetine günahlarımızı affet, Cennette de Cemalinle müşerref eyle, kusurlarımızı affet.’ Resulullah Efendimiz de, Kadir Gecesinde, ‘Yâ Rabbî, sen affedicisin, kerîmsin, affı seversin, beni de affet’ demek olan, ‘Allahümme inneke afüvvün kerîmün tühıbbül afve fa’fü annî’ duasını da çok okurdu” dedi. 

24 Haziran seçimleri, hakkımıza hayırlısı olacak şekilde sonuçlansın
     Şanlıurfa AK SKM İl Başkanı Kırıkçı, “Allahu Teâla birliğimizi, dirliğimizi bozdurmasın. 24 Haziran seçimleri de hakkımıza hayırlısı olacak şekilde sonuçlansın, cümlemize ve ümmetin umudu Cumhurbaşkanımıza da hayırlı uzun ömürler, güç kuvvet versin. Bizlerin huzur ve refahı, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden şehitlerimize Allah’dan rahmet, ailelerine, Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize sabır diliyoruz. Şu ana kadar yapılan yanlışların, zulümlerin, akan kanların durması, birlik ve beraberlik içersinde huzurlu bir yaşam sürmemiz için dua edilmesinde fayda vardır. Bu mübarek gecenin berekete, rahmete ve sükûnete vesile olması ve ümmetin uhuvvet ve selamet bulması temennisiyle İslam âleminin ve Şanlıurfalıların Kadir Gecesini tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan hepimizi sağlık, huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramına eriştirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195