Title of a News Article

Kırmızı’dan utandıran açıklama!


Şanlıurfaspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Nabi Kırmızı, “Yeni sezon için hiç kimse bir kuruş bile yardım yapmadı” dedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Nabi Kırmızı, Otel El Ruha’da basın toplantısı düzenledi. Şanlıurfaspor’un yeni sezon hedefleri, alt yapısı, bütçesi, kurumsal yapısı gibi konuların konuşulduğu toplantıya; Kırmızı’nın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Bucak, Şükrü Yüksel, Feridun Geçgel, Kemal Süt, Ömer Faruk Bahçivan, Mehmet Kaya, Şanlıurfaspor Genel Müdürü Av. Mahmut Saatçi ve Şanlıurfaspor Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ katıldı. 

“İstemediğimiz bir olay oldu”
Kırmızı, GAP Arena Stadyumu’nun zemininin bozulması ile ilgili yaptığı konuşmada, “Hiç istemediğimiz bir olay oldu. Yeni kadromuzla seyircimizin karşısına çıkmayı arzuluyorduk ama saha zeminin bozuk olmasından dolayı bu olmadı. İnşallah en kısa sürede taraftarlarımızın önünde futbol oynarız” dedi. 

“1-2 takviye yapabiliriz”
Şanlıurfaspor Kulübü As Başkanı Nabi Kırmızı, kadrolarının güçlü olduğunu vurgulayarak, “Urfaspor’da transfer bitmiştir, kadromuz da şuanda yeterli ancak 1-2 transfer daha yapabiliriz” diye ifade etti.
Passolig kart satışlarının GAP Arena Stadyumu önünde devam ettiğini ifade eden Kırmızı, tüm taraftarları kart almaya davet etti. Kırmızı ayrıca, Şanlıurfaspor Basketbol Takımının da yeni sezona katılmayacağını belirtti.
Bugüne kadar kulübün kasasına para girmediğini dile getiren Kırmızı, “Mevcut yönetimin imkanları ile, kredileri ile bu transferler yapılıyor. Urfaspor’da para olmadığı için bir futbolcu almamazlık yapmadık. Hocamızın bize sunduğu futbolcuları kadromuza kattık” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195