Title of a News Article

Kış hazırlığı başladı

.

Kış hazırlığı başladı
banner206

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde,yaklaşmakta olan kış ayı hazırlıkları için,birimler arası toplantı yapıldı.Toplantıya çadır kent idaresi ve birim şefleri katıldı.

Yaklaşmakta olan kış ayında eksikliklerin tespiti ve sorunların giderilmesi hususunda, Çadır Kent Müdürü Hüseyin Ortaç, Müdür Yardımcısı Yasin Seyhan, Hasan Öztürk, Hastane Müdürü Müslüm Önen ve birim şefleri katılım gösterdi. Kış ayında olası aksaklıkların giderilmesi ve çadır kentte gerekli hizmetlerin eksiksiz yürümesi için bir araya gelen birim şefleri, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Öncelikle mahalle bazındaki aksaklıklar, güvenlik birimi, lojistik birimi, danışma birimi, kayıt kabul birimi, teknik birim,eğitim alanı, itfaiye birimi, su birimi ve sağlık hizmetleri olarak eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi gündeme getirildi. Her birimin önümüzdeki hafta sonuna kadar eksikliklerini tamamlayarak, idareye çalışma raporlarını sunması dile getirildi. Toplantıda kış hazırlıkları için önemli olan çalışmalara da değinen Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, "Değerli arkadaşlar.Kış ayına yaklaşmış bulunmaktayız.Her birim şefi kendi alanındaki eksiklikleri gidererek hizmetlerin kalitesini yükseltmesini bekliyoruz.Misafirlerimizin en iyi şekilde yaşam koşullarını kolaylaştırmak ve insani ihtiyaçlarını karşılamak üzere ,üstümüze düşen görevleri yapmalıyız.Şunu bilelim ki bunlar bizlerin misafirleri ve bizlere emanet edilmiş kardeşlerimizdir,Kendi ailenize gösterdiğiniz hassasiyetlerin aynısını bu misafirlerimize göstermelisiniz.Dileğimiz her kesin vazifesini en iyi şekilde icra etmesidir.Temizlik,güvenlik,sağlık ve ulaşım noktasında herkesin dikkatli olması gerekir.Misafirlerimize en ufak zarar gelmesi bizleri son derece üzer.Her birim şefinin anlatılan konularla ilgili hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum"dedi.

Yaklaşık olarak dört yıldır kurulmuş olan Akçakale Süleyman Şah çadır kent ,27 bin sığınmacıyla Türkiye'nin en büyük çadır kentleri arasında bulunuyor. 10 mahalleden oluşan çadır kentin 8 bin beş yüz öğrenci barındırıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195