Title of a News Article

Kışanak adliyeye sevk edildi

.

Kışanak adliyeye sevk edildi
banner206

 Avukatları nezaretinde ifade veren Gültan Kışanak adliyeye sevk edilirken, Fırat Anlı'nın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Diyarbakır'da haklarında yürütülen soruşturma kapsamında 5 gün önce gözaltına alınan ve dün ilk kez avukatları ile görüştürülen Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eş Başkan Fırat Anlı, dün gece ifade verdi. Kışanak adliyeye sevk edilirken, Anlı'nın da adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Avukatları Mehmet Emin Aktar, müvekillerine daha çok yaptıkları konuşmalar ile ilgili sorular yöneltildiğini söyledi.
Diyarbakır'da gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gültan Kışanak ve Eş Başkan Fırat Anlı, dün haklarındaki 5 günlük kısıtlılık kararının kaldırılmasından sonra avukatları ile görüştü. Avukatlarla yapılan görüşmeden sonra Kışanak ve Anlı, dün gece sabah saatlerine kadar süren ifade verdi. Avukatları nezaretinde verilen ifade işlemleri tamamlanırken, Kışanak adliyeye sevk edildi, Anlı'nın da adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Avukat Mehmet Emin Aktar, müvekilleri Kışanak ve Anlı'nın kendi istekleri doğrultusunda ifade verdiklerini belirterek şöyle dedi:
"İsteselerdi ifade vermeyebilirlerdi. Ancak her ikisi de istediği için emniyette ifade verdiler. Sayın Kışanak'ın ifadesini emniyet, Anlı'nın ifadesini ise avukatlar nezaretinde jandarma aldı. İfadelerinde ortaya herhangi somut bir delil ve belge konulmadı, sadece her iki müvekilimize, yaptıkları konuşmalar ile ilgili sorular yöneltildi."

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195