Title of a News Article

Kısas hizmetten yoksun bırakıldı

 Kısas hizmetten yoksun bırakıldı
banner206

Uğur BUDAK

Kısas Mahallesi’nde çöplerin toplanmaması sağlık sorunu yaşatmaya başladı. Bu nedenle belediye yetkililerine çağrıda bulunan Kısas halkı, biran önce gereken hizmetlerin başlatılmasını istedi.

30 Mart yerel idareler seçiminden bu yana geçen 15 günlük süreç içerisinde seçilen gerek Büyükşehir gerekse Kısas Mahallesi’nin bağlı bulunduğu Haliliye İlçe Belediye başkanları resmi koltuklarına oturmalarına rağmen 1992 yılından beri Belde Belediyesi olarak aktif çalışan Kısas Beldesi’nde, (Mahallesinde) çöplerin toplanmaması halkın tepkisine neden oluyor. Belediye tarafından toplanmayan çöplerin birikim nedeniyle etrafa dağılması sağlık sorunlarına neden oluyor.

Kısas Mahallesi sakinleri, “Acaba çöplerin toplanmama nedeni bilinçaltındaki başka düşünceler mi?” diye sorarak, şunları kaydettiler:

“Biz Kısaslılar olarak Dünya görüşlerimiz, fikirlerimiz ve inançlarımız uyuşmasa da hizmet adına insanlara ve insanlığa ayrımsız, tabusuz hizmet eden idareleri görmek ve gerçekten eşitlikçi ve hizmet anlayışıyla çalışan bir belediye hizmeti görmek istiyoruz. Çünkü Dünya görüşlerimiz ve inançlarımız ayrı bile olsa bizler insanları Allah’ın yarattığı olarak kabul eder ve tüm dünya insanına olduğu gibi bizimle aynı düşünceyi paylaşmayan insanlara da sevgi duyarız.”

Kısas halkı, çöplerin toplanmamasının sağlık sorunları yaşattığına da dikkat çekerek, “Seçim öncesinden buyana geçen süre içerisinde Kısas Mahallesi’nde hizmetlerin yapılmaması belediyenin istihdam eksikliğinden mi, personel eksikliğinden mi yoksa art niyetten mi kaynaklanmaktadır? Eğer art niyetten değilse var olan Kısas Belediye personelleri ile, araç ve malzemeleri ile birlikte Belediye binası da hazır durumdadır. Bunlardan istifade ederek zaman kaybının önüne geçilebilir ve personel konusunda da Kısas’ta çalışabilecek onlarca gencimiz ile bu işe amadedir. Biz sayın başkanları görevlerinden dolayı tebrik ediyor, tabusuz ve önyargısız hizmetin insanlığın var olduğu yerde sağlık sorunları olmaması adına temiz bir şehir adına yakışır bir Kısas istiyoruz. Ayrıca Belediye hizmetlerinin de takipçisi olacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 10:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Azad Kalender
Azad Kalender - 10 yıl Önce

biz kısaslılar olarak, hiç ama hiç kimseye karşı tabu beslemedik, istesek de bizim dünya görüşümüz ve inancımız buna uygun olmadığı için yapamayız, ama bizleri görmezden gelmek gibi bir gaflet içinde olanlarda bunu iyi bilsinlerki, her zaman karşılarında olacağız ve, o tabularının altında kalmaları için ne gerekirse yapacağız. kimseye karşı kastımız yoktur ama bize kasıtlı olarak bakanlarada müsamahamız olamaz.

Veli
Veli - 10 yıl Önce

kisas'a yazik edi̇yorlar

halil özkurt
halil özkurt - 10 yıl Önce

kısas kendisi istedi bu durumu diğer laflar teferruat olacak tır

SIRADAKİ HABER

banner195