Title of a News Article

Kızıldemir ve Gündoğdu ailelerinin mutlu günü

 Kızıldemir ve Gündoğdu ailelerinin mutlu günü
banner206

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir’in oğlu İbrahim Halil Kızıldemir, hayatını Melek Gündoğdu ile birleştirdi.

Kızıldemir ile Gündoğdu ailelerinin düğün tören, Şehitlik Çamlık’ta yapıldı. Düğüne Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl başkanı Yusuf Eğilmez, Ak parti il yönetimi, Ak parti meclis üyeleri, Ak parti ilçe Başkanları ve davetliler katıldı.

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir’in oğlu İbrahim Halil Kızıldemir ile Düğer Aşireti Mensubu İbrahim Hail Gündoğdu’nun kızı melek Gündoğdu’nun nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıydı.  Genç çiftin nikah şahitliklerini de AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İş Adamı Nihat Yıldırım yaptı.

 Düğün töreni daha sonra söylenen ilahilerle devam etti. Damadın babası İsa Kızıldemir, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Urfastar Ailesi olarak bizde genç çiftleri kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195