Title of a News Article

Kızılelma ve Demirkol, muhtarlarla buluştu

Kızılelma ve Demirkol, muhtarlarla buluştu
banner206
 Ak Parti Haliliye teşkilatı 132 köy 32 mahalle muhtarıyla vermiş olduğu yemekte bir araya geldi. Tüm köylerin muhtarlarının katıldığı yemeğe, Ak Parti Haliliye ilçe başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ve yönetimi,Haliliye ilçe belediye başkanı Fevzi Demirkol katıldı. Kızılelma ve Demirkol muhtarların sorunlarını ve hizmet eksikliklerini dinledi.
Yemekte birer konuşma yapan Av. İbrahim Halil Kızılelma şunları dile getirdi : ‘’ Haliliye teşkilatı olarak vermiş olduğumuz davete hepiniz icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bugünkü yemeğimizin amacı 30 Mart’ta partimize , başbakanımıza sahip çıkmanız ve elinizden gelen tüm gayreti sarf ettiğiniz için teşekkür etmektir. Önümüzde ki 5 yıl mahallelerimize, yeni mahalle olan köylerimize nasıl bir çalışma yapılabilir, nasıl bir hizmet götürülebilir bunun istişaresini yapmak , hızlı bir şekilde sorunlara çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Belediyemiz yeni kurulduğundan sizlerden biraz daha süre talep edeceğiz. Hizmetlerin hızlı ve kaliteli şekilde ulaşması gerektiğinin bilincindeyiz. Başkanımız da bunun bilincinde. Göreve geldiği ilk günden  beri bunun çalışmasını yapıyoruz. 5 yıl bitiminde inşallah tüm mahalle ve köylerimizde sıkıntı kalmamış olacak. Fakat bu hizmet sürecinde biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Hizmet kademe kademe gelecek. Aynı anda 136 köy 32 mahallemize ulaşmamız mümkün değil. Bu süreçte göstereceğiniz sabra ve anlayışa şimdiden teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri geliyor. Halkımız ilk defa kendi iradesiyle Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Bu bizler için hayati bir önem arz ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de desteklerinizi bekliyoruz. Biz Haliliye’yi Allah’ın izni ile parlayan yıldız yapacağız. Çünkü bu memleket bizim, bu topraklar bizim. Hem belediyecilik anlamında hem siyasi anlamda herkes var gücü ile çalışacak, elini taşın altına koyacak’’ dedi.

Yemeğe katılan Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol ise 5 yıllık hizmet planını ve yapılacak hizmetleri anlatıp sıkıntıları dinledi. Ayrıca Fevzi Demirkol konuşmasında şunlara da yer verdi: ‘’ Bu toplantıyı tertip ederek bizi sizlerle buluşturan Ak parti Haliliye İlçe başkanı sn Av. İbrahim Halil Kızılelma şahsında tüm teşkilata ve siz misafirlere teşekkür ediyorum.  ‘’30 Mart’ta  bize çok kuvvetli bir destek verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu kuvvetli desteğiniz sayesinde  geçen hafta Ankara’da bütün belediye başkanlarının katıldığı toplantıda , Haliliye halkı adına, Haliliye teşkilatı adına, Haliliye meclis üyeleri adına ve partiye hiç uğramamış evinde oturduğu yerde bize dua eden Haliliye halkı adına  sn başbakanımızdan bir plaket aldık. Bundan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.‘’ dedi.

Muhtarların sıkıntılarını birinci dereceden iletecekleri bir ortamı oluşturan Haliliye Teşkilatına tüm muhtarlar gecenin anlam ve önemi için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195