Title of a News Article

Koyuncu, saldırıyı kınadı

.

Koyuncu, saldırıyı kınadı
banner206

AK Parti’den aday adayı olan Türkiye Judo Federasyonu yönetim Kurulu üyesi ve AK Parti MKYK eski Üyesi Faruk Koyuncu, Başkan Çiftçi’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Koyuncu, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

 Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Nihat Çiftçi, hizmetlerin takibi ve hızlandırılması için yaptığı Siverek ziyareti dönüşünde saldırıya uğramıştır. Bu çirkin saldırı sadece Çiftçi’nin şahsına değil Ak Parti’ye ve tüm Şanlıurfalılara yapılmıştır.

Esefle ve şiddetle kınıyorum.

Hizmet adamlarına pusu kurmak, canına kastetmek; Demokrasimize, birliğimize, refahımıza ve huzurumuza saldırı anlamına gelir. Hele hele, şu görüşten bu görüşten demeden herkesi güleryüzle ve samimiyetle kucaklayan bir kişiye saldırmak nefretten başka bir şey kazandırmaz. Umarız bu son hatadır ve böyle bir durumla memleketimizin hiçbir yerinde bir daha karşılaşmayız.

Tarih böyle vakalarla doludur. Ancak üstün gelen sağduyu, birlik ve beraberlik olacaktır inşallah. Huzurun ve barışın şehri Şanlıurfa, bu tür provokasyonlara cevabını demokratik yollarla ve 1 Kasım’da misliyle verecektir. Evlatlarına sahip çıkacaktır.

Şanlıurfa Allah’ın izni ile Kürdü, Türkü ve Arabı ile kardeşçe ve huzur içinde medeniyetin, sabrın ve gönül zenginliğinin başkenti olmaya devam edecektir.

Başkan Çiftçi’ye, ekibine, AkParti camiasına ve tüm Şanlıurfa’ya geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195