Title of a News Article

Kritik açıklama geldi!

 Kritik açıklama geldi!
banner206

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Süleyman Şah Türbesi için ek tedbir alındığını belirterek "Hali hazırdaki mevcut durum nedeniyle özel kuvvetlerle orası güçlendirilmiş durumda. Biz her türlü tedbiri aldık" dedi.

30 Mart Yerel seçimleri öncesi Sivas'ta çalışmalarını sürdüren Milli Savunma Bakan İsmet Yılmaz, sabah ilk olarak Gürün ilçesine geçerek burada çeşitli temaslarda bulundu. Daha sonra ilçede bulunan Ulu Camide cuma namazını kılan Bakan Yılmaz, namaz sonrası ilçede partililere hitap ederek belediye başkan adayı Mehmet Aktaş için destek istedi.

 

ÖZEL KUVVETLERLE TAKVİYE EDİLDİ

Gürün ilçesindeki ziyaretlerinin ardından karayolu ile Yılıdızeli ilçesine geçen Bakan Yılmaz ilçe meydanında halka hitap etti. Miting sonrası gazetecilerin Süleyman Şah Saygı Karakolu'na bordo bereli özel kuvvetlerin gönderildiği iddiaların sorulması üzerine, "Zaten bizim orayı özel kuvvetlerden arkadaşlarla takviye ettik. Burada bir sıkıntı yok. Hali hazırdaki mevcut durum nedeniyle özel kuvvetlerle orası güçlendirilmiş durumda. Biz her türlü tedbiri aldık dedik. Türk Silahlı Kuvvetleri teyakkuz halindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin vatan parçasını, sınırını koruma konusundaki iradesini herkes görmüştür. Bütün dünya görmüştür. İlave eklenecek bir husus yoktur." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195