Title of a News Article

Kurbanlarla karşılandı!...

Kurbanlarla karşılandı!...
banner206

Şanlıurfa Harran Belediye Başkanlığına seçilen Mahmut Özyavuz, mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı adayı olarak rakiplerine fark atan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bugün ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Merve Emine Dirier'den mazbatasını alarak resmen belediye başkanı olarak göreve başladı.

9 ay önce, milletvekili olan babası İbrahim Özyavuz'a Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde vekillik rozetini takan, belediye başkanı seçilen Mahmut Özyavuz'a ise bu kez baba ibrahim Özyavuz rozeti taktı. Belediye meclis üyeliğine seçilen isimler, MHP ilçe teşkilatı ile birlikte mazbatasını alan genç Başkan Özyavuz, Harran Belediyesi binasına gelirken kurbanlar kesilerek karşılandı. Başkan Özyavuz, daha sonra başkanlık makamına geçerek görevine başlayarak ilk tebrikleri kabul etti. 

Tek amacının Harran ilçesine hizmet etmek olduğunu vurgulayan Harran Belediye Başkanı Özyavuz, "bu seçimde bizlere gönülden destek veren ve yanımızda duran ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Oy verenin de vermeyenin de belediye başkanlığını yapacağım. Cumhur ittifakı olarak Şanlıurfa'da büyük bir başarıya imza attık. İnşallah, vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz vaatleri yerine getiririz. Artık hizmet zamanıdır." dedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195