Title of a News Article

Kurumlar balıklıgöl için bir araya geldi

 Kurumlar balıklıgöl için bir araya geldi
banner206

Dergah-Balıklıgöl Kent Platosu toplantısı Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan ve yetkililer katıldı.

Şanlıurfa’ya gelen turistlerin en uğrak yeri olan Dergah-Balıklıgöl Kent Platosunun turistlere daha sağlıklı hizmet verebilmesi adına yapılan toplantıda; platonun korunabilmesi için gereken personel ve bu alanda karşılaşılan sorunlar görüşüldü. Özel güvenlik ve zabıtaların platonun  kontrol edilebilmesi adına bölgede görevlendirilmesinin yanında yeşil alanların ihtiyaçları için de bahçıvan görevlendirmelerinin yapılması toplantının önemli konuları arasında yer aldı. Bölgenin temizliği için de görevlendirmelerin konuşulduğu toplantıda görüntü ve gürültü kirliliği yaratan unsurlarında denetim altına alınması görüşüldü.

Yapılan toplantı; görüşülen sorunların, kurumların işbirliği içerisinde çalışmasıyla çözüme kavuşturulması fikri üzerinden devam etti.  

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195