Title of a News Article

Kuş, Bakan Yardımcılığı görevine başladı...

Kuş, Bakan Yardımcılığı görevine başladı...
banner206

Adalet Bakan Yardımcısı olarak atanan Uğurhan Kuş görevine başladı .

Şanlıurfa eski Cumhuriyet başsavcısı ve son olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdürürken Adalet Bakan Yardımcısı olarak atanan Uğurhan Kuş, dün resmen yeni görevine başladı.

Şanlıurfa'da, birçok başarılı faaliyetlere imza atan ve adından söz ettiren eski Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, bir kaç gün önce terfi ettiği Adalet Bakan Yardımcılığı görevine başladığını sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile makamda ilk görüntülerini paylaşan Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, yaptığı açıklama da, 'Atanmış olduğum Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevime 08.07.2019 tarihi itibariyle Bismillah diyerek başladık. Vatana millete ve teşkilatıma hizmet edecek olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum, bizlere bu bahtiyarlığı yaşatan sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayım Adalet bakanımıza bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.' Dedi. 

Öte yandan Kuş, diğer ataması gerçekleşen mesai arkadaşlarıyla birlikte Bakanlık girişinde bulunan 'Adalet Mülkin Temelidir' atasözünün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2019, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195