Title of a News Article

Kuzu, memleketine uğurlandı


Geçirdiği kalp krizi sonucunda dün hayatını kaybeden Şanlıurfa Valiliğinde Protokol Müdürü olarak görev yapan Polis Memuru Yaşar Kuzu, toparağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

UĞUR BUDAK

Haftalar önce geçirdiği kalp krizinden dolayı 3 kez  bypass ameliyatı geçirmesine rağmen dün vefat eden Şanlıurfa Valiliğinde Protokol Müdürü 48 yaşındaki 3 çocuk babası Yaşar Kuzu için Şanlıurfa Valiliği hizmet binası önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Vali yardımcıları, emniyet ve valilik personeli ile Kuzu’nun ailesi katıldı. Vali Küçük ve Emniyet Müdürü Pınarbaşı, Yaşar Kuzu’nun eşi ve annesine taziye dileklerinde bulundu. Cenaze töreninde Kuzu’nun eşi, annesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizleri geçiren Kuzu ailesini, polisler teselli etmeye çalıştı. Törende konuşan Vali Küçük, 10 aydır Şanlıurfa’da görev yaptığını ve bugün acı içerisinde olduğunu belirterek, Kuzu’ya Allah’tan rahmet sevenlerine de başsağlığı diledi.

Daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık tarafından duaların okunmasının ardından Türk Bayrağına sarılı cenaze, tören mangası tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Karayolu ile Diyarbakır havaalanına götürülecek olan cenaze, oradan hava yolu ile Ankara’ya daha sonra da memleketi Kırıkkale’ye götürülecek. Cenazenin gönderilmesinin ardından Vali Küçük ve Emniyet Müdürü Pınarbaşı, taziye dileklerini kabul etti. 

Bu arada Polis Memuru Yaşar Kuzu’nun 10 yıldır Şanlıurfa’da görev yaptığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195