Title of a News Article

Listeleri Güvenç hazırlıyor(video)

Bakan Çelik milletvekili aday listesini nasıl hazırlayacağını Açıkladı

HABER: UĞUR BUDAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bu akşam Şanlıurfa'da son toplantısı yaptı. Gazetecilerle bir araya gelen Bakan Çelik, gazeteci Reşat Uzun'un sorularına yanıt vererek listelerin 7 Nisan'da açıklanacak olan aday listesinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından hazırlandığını söyledi.

11 Nisan Şehir Park'ının temel atma töreni ve 2011 yılından bu yana Şanlıurfa'ya yapılan 400 projenin tanıtımı için seçim bölgesi Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, günü birlik katıldığı programlar çerçevesince bu akşam Ankara'ya dönmeden gazetecilerle bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda Bakan Çelik'e milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti yöneticileri eşlik etti. çok sayıda gazeteciyle bir saatlik toplantı gerçekleştiren Çalışma Bakanı Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında ve gündüz saatlerinde temeli atılan 11 Nisan Şehir Parkıyla ilgili kısa bir özet konuşması gerçekleştirdi. Ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milletvekili listesini Başkan Güvenç yaptı!

Yaptığı konuşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, en ilginç cevabı Gazeteci Reşat Uzun'un sorularına yaptı. Gazeteci Uzun'un 'Şanlıurfa'da şuan da şöyle bir spekülasyon var. 7 Nisan'da listeler açıklanacak ve Faruk Çelik listelere müdahale edecek, Celalettin Bey listelere müdahale edecek, İl Başkanı listelere müdahale edecek. ve bir çok aday adayı sizin gelmenizi kaç gündür dört gözle bekliyor, sizinle görüşmek istiyor....

Bu soruya cevaben yanıt veren Bakan Faruk Çelik; 'aday adaylarıyla ilgili olarak dün akşam Celalettin Bey genel merkeze girişimde bulunmuş, listeyi yapmış. Öyle duydum bende.' dedi. Bu cümle üzerine Bakan Faruk Çelik'in yanında oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, şaşkınlığını gizleyemedi. Biran da ne olduğunu şaşıran Güvenç, 'bunun şakası bile tehlikeli' dedi. Milletvekilleri ve parti yöneticileri ise Bakan Çelik'in bu ifadelerine gülüp geçtiler.

Soğuk terler döken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, uzun süre gülerek bunun şakası bile tehlikeli sayın Bakanım' dedi.

kamuoyunda yaratılan bu iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Bakan Çelik, Şanlıurfalıların misafirperver olduklarını çok iyi öğrendim. 7 Haziran sonrası da yine Şanlıurfa'ya geleceğim, ve hemşerileri olduğum Urfalıların her zaman emrinde olacağım' ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195