Title of a News Article

Madde bağımlıları bu habere dikkat!

Madde bağımlıları bu habere dikkat!
banner206
Şanlıurfa'da madde bağımlılığının önlenmesi, bağımlıların kurtarılması ve rehabilitasyonuna yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Eyyubiye Belediyesi, Kamu Hastahaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Eyvan-der Derneği arasında Valilik makamında imzalanan protokol hakkında konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “Kentimize iki tane ciddi proje kazandıracağız. Bunlardan birini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının diğerini ise Eyyubiye Belediyesi ve Eyvander Derneğinin sağlayacağı destek ile kurulacaktır. Yavrularımızı evlatlarımızı, bu acıdan kurtarmak ailelerini daha da bilinçlendirmek ve farkındalığı artırmak için iki tane çok önemli müessese kazanıyor ilimiz. Bu müesseseleri ilimize kazandıracak olan kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Bu protokol içerisinde Eyyubiye Belediyesi, Kamu Hastaneler Birliği'ni ve Eyvander Derneği'nin çok büyük katkıları söz konusu, özellikle bu 3 kurumun yapacağı çalışmalar ve bizimde fiziki ortam noktasında kendilerine sağlayacağımız destekle ile ümit ediyoruz ki Şanlıurfa ilinde bu işi en az seviyeye indirmiş bulacağız ve tamamen bitirmek arzusunda hareket edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195