Title of a News Article

Mahkeme kararını verdi...

Mahkeme kararını verdi...
banner206

Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 5 ilde düzenlenen operasyonda telefonla aradıkları kişileri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheliden 10'u tutuklandı. Mahkeme 7 kişiyi ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefonda kendilerini polis, savcı veya hakim olarak tanıtarak yaşlı vatandaşların para ya da değerli eşyalarını dolandırdıkları bilgisi üzerine çalışma başlatmıştı. Bu kapsamda dün gece saatlerinde İstanbul, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Muğla'da belirlenen 23 adrese zamanlı operasyon yapıldı. 17 Kişinin gözaltına alındığı operasyonda, zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.  Mahkeme heyeti, 17 şüpheliden 10'u hakkında tutuklama kararı verirken, 7 kişiyi ise adli kontrol şartıyla bıraktı.

Bu arada şüphelilerin hesaplarında yapılan incelemede, 65 yaş üstü vatandaşları Muğla'nın Marmaris ilçesinde 600 bin, İstanbul'da 750 bin, İzmir'de 300 bin, Ankara'da ise 165 bin lira dolandırdıkları belirlenmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195