Title of a News Article

Malatyaspor Urfa'ya dayanamadı. ..

.

Malatyaspor Urfa'ya dayanamadı. ..
banner206
 Şanlıurfaspor’da yenildi:1-O Şanlıurfaspor yeni transferi Timur Kosovanin attığı golle maçı kazandı. 

Hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor ile oynadığı ikinci hazırlık maçını da 1-0 kaybetti.

Bolu Termal Otelde kamp yapan Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta karşılaştığı Karşıyaka’ya 3-1 yenilmesinin ardından, dün da PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor ile Abant Zon Club Tesislerine ait sahada karşılaştı.

Vasat bir futbol sergileyen Sarı*Kırmızılı ekip, rakibi karşısında beklenen futbolu sergilemekten uzak bir görüntü verdi. Karşılaşmayı Şanlıurfaspor 1-0 kazanırken, karşılaşmanın tek golünü 31. dakikada Kenan Karışık kaydetti.

ŞANLIURFASPOR OYNADI, YENİ MALATYA SİSTEM ÇALIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda hızlı başlarken, her iki takında şdeal kadrolarıyla mücadele etti. İkinci inci yarıda oyuncu değişikliklerinin çok olması nedeniyle her iki takımda tüm futbolcularına yer vererek taktik çalıştılar.

Karşılaşmayı izleyen spor çevreleri Şanlıurfaspor’un yüzde 55 ile topla oynarken, Yeni Malatyaspor, topa yüzde 45 oranında sahip olabildiğine işaret ederek, karşılaşmada Şanlıurfaspor'un 9 şutuna karşılık Yeni Malatyaspor, rakip kaleye 6 şut atabildiğini ifade ettiler. Şanlıurfaspor daha çok Sarı-Kırmızılı kalayi yoklarken Yeni Malatyaspor’un pozisyon bulmakta zorlandığı kaydedildi.

Atak oynayan Şanlıurfaspor rakip kaleyi abluka altına alarak, 7 korner atarken, Yeni Malatyaspor karşılaşma boyunca tek korner atışı yaptı. Karşılaşmada ender gelişen bir atakta Yeni Malatyaspor'un bir şutu direkten döndü.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195