Title of a News Article

Maruf Güneş'ten transfer sinyali!

Maruf Güneş'ten transfer sinyali!
banner206

Haftayı Altınorduspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçını düşünmeye başladı. Sarı-Yeşilliler, Denizli maçını da 3 puanla kapatarak liderle arasındaki puna farkını kapatmak istiyor.

PTT 1. Lig’de 22 Puanla 4. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, ligin 13. Haftasında Denizlispor ile oynayacak. Zirve için mücadele eden Sarı-Yeşilliler, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Moralli bir şekilde Denizli maçına hazırlanan Sarı-yeşilliler, bu maçı da galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyorlar.

 

Güneş: Hedefimize doğru yürümek istiyoruz

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Altınorduspor sınavını 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bunu Denizlispor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi. Altınorduspor maçında alınan 3 puandan dolayı teknik heyet ile futbolcuları kutlayan Güneş, “Taraftarımızın desteğiyle zor da olsa bir engeli daha 3 puanla kapattık. Bunun devamının gelmesini arzluyoruz. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçından da galibiyetle ayrılıp hedefimize doğru emin adımlarla yürümek istiyoruz” dedi.

 

“İlk yarıyı iyi bir sıralamada tamamlamak istiyoruz”

PTT 1. Lig’de hiçbir maçın kolay geçmediğini dile getiren Güneş, “Çok güçlü kadroya sahibiz, şampiyonluk için mücadele ediyoruz ancak zaman zaman istemediğimiz sonuçlar alabiliyoruz. Fakat bundan sonra oynayacağımız maçlarda alabildiğimiz kadar puanları alıp ilk yarıyı istediğimiz sıralamada tamamlamayı hedefliyoruz. Bu konuda başarılı olacağımız teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” diye ifade etti.

 

“Takviye yapılacak”

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, devre arasında eksik gördükleri mevkilere takviye yapacaklarını söyledi. Sezon başında şampiyonluğa oynayan çok güçlü bir kadro kurmalarına rağmen bazı bölgelerde sıkıntı çektiklerini ifade eden Güneş, devre arasında teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer yapacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195