Title of a News Article

Maşuk’taki TOKİ’lerde sevindiren gelişme

Şanlıurfa’nın Maşuk bölgesinde yapımı devam eden TOKİ konutları için Bakan Faruk Çelik ile görüşen dernekler, ön ödeme tarihlerinin belirlenmesini istedi.

 Maşuk’taki TOKİ’lerde sevindiren gelişme
banner206

Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın, Şanlıurfa’nın Maşuk bölgesinde yapım süreci devam eden TOKİ konutlarında sona gelindiğini açıkladı.

Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamasında önceki günlerde kentte bir dizi temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile konuyu görüştüklerini ve resmi işlemlerin başlatılması için Bakan Çelik’in girişimlerde bulunmasını istediklerini söyledi.

Aydın, “Bakkallar ve Bayiiler Odası ve Emekliler Derneği başkanları ile birlikte sayın bakanımızla yaptığımız görüşme sonrasında sayın bakanımız TOKİ yetkilileri ile görüşeceğini ve TOKİ adına hesap açılarak ön ödemelerin yapılması hususunda girişimlerde bulunacağını bizlere iletti. 3 yıl öncesinden ev hayali kuran üyelerimizin bu hayallerine kavuşmasına ramak kaldı. Bu konuda bizlere emeği geçen başta sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere dönemin valisi ve şimdiki büyükşehir belediye başkanımız Celalettin Güvenç’e ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195