Title of a News Article

Meclis toplantısında neler konuşuldu?

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının birinci oturumuna başkanlık yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Şanlıurfalıların göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Hükümet tarafından Şanlıurfa'ya verilen önemden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve TBMM Üyelerine teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın 96 yıl sonra İstiklal Madalyasına kavuştuğuna dikkat çekerek, Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir kurtuluş bayramı yaşandığını belirtti. Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 gün boyunca sürdürülen Kurtuluş programlarına Şanlıurfalıların yoğun ilgi gösterdiğini ve ecdadın canları pahasına emanet ettiği bu şehrin torunları olarak en iyi etkinlikleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade ederek "Programlara ve etkinliklere katılan tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum" dedi.

İstiklal Madalyasını Şanlıurfa adına aldıklarına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa dün TBMM Başkanı İsmail Kahramanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ve Bakanlar kurulunu ağırlamıştır.  TBMM'nin almış olduğu karar doğrultusunda 96 yıl önce Şanlıurfalıların Kurtuluş savaşında kanları pahasına göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyasını Şanlıurfa adına aldık. Tüm Şanlıurfa'mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm Şanlıurfalılar adına İstiklal Madalyasını 96 yıl sonra şehrimize layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a ve mecliste oylamaya katılarak oy veren tüm TBMM üyelerine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Dünkü programın Şanlıurfa'da güzel geçmesi adına emeği geçen tüm kurumları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan arkadaşlarımıza ve Kurtuluş Programına katılım gösteren tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195