Title of a News Article

Medya ve İletişim semineri gerçekleşti

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından Medya ve İnsan Semineri düzenlendi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın işbirliği ile Şair Nabi Kültür Merkezinde seminer düzenlendi. Medya ve İnsan konulu seminerde Yazar Murat Zurnacı televizyondaki yayınlarda geçen subliminal mesajlar hakkında bilgi verdi.

Seminer hakkında açıklamada bulunan Yazar Murat Zurnacı; ‘’ bu seminerde çocuklarımıza izlettiğimiz çizgi filmlerden, dizilerden tutun bunun detaylı bir şekilde açıklamasını yapıp dinleyicilerimizde anlattık. Şanlıurfa’ya gelmemizdeki bir diğer amaç, proje ise Emine İşbilen’in doğu kadınlarının sorunlarını dile getirdiği kitabın baskısını yapacağız ve sonradan filmini çekmeyi düşünüyoruz’’ dedi.

Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Karadağ ise ‘’ Murat Zurnacı, kendisi bir yazar ve aynı zamanda mali müşavir. Meslektaşımızın katılımıyla medya ile ilgili bir bilgilendirme yapacağız’’ dedi.

Mali Müşavir ve aynı zamanda kitap çıkaracak olan Emine İşbilen ise şu ifadelere yer verdi. ‘’Bizim Murat Bey ile Urfa’da düzenlemek istediğimiz bir seminerdi. Oda Başkanımız Mustafa Karadağ’da sağduyusundan ötürü çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ben doğu kadınlarının sorunlarını dile getiren bir kitap yazdım Ve Murat Bey’den de bununla ilgili destek aldık. Bu kitabı en kısa sürede basıp daha sonra nasip olursa filmini çekeceğiz. İnşallah güzel başlangıçlara vesile olur. Amacımız medya ve insan üzerine, televizyondan izlediğimiz zaman bizim bilmediğimiz subliminal mesajlar var. Aslında bunları izlerken alt yapıda bize çok olumsuz yaratılan etkiler var. Çocuklarımıza izlettiğimiz çizgi filmlerden tutun dizilerden tutun bunun detaylı bir şekilde açıklamasını yapıp dinleyicilerimize aktardık.’’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195