Title of a News Article

Memur-Sen'den teröre lanet

Memur-Sen'den teröre lanet
banner206

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi İbrahim Coşkun, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, Türkiye’nin büyümeye, normalleşmeye ve uluslararası arenada söz sahibi olmaya başladığı dönemlerde devreye sokulan terör örgütlerinin kanlı yüzlerini bu kez Siirt’te gösterdiğine dikkat çekti. Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 askerin şehit olduğunu hatırlatan Coşkun, "Hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetlediklerini belirten Coşkun, şöyle konuştu:

”Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Bütün milletimizi derinden üzüntüye boğan son saldırılar toplumumuzdaki hassasiyeti artırmıştır. Ancak bugün kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmelidir ki bu toprakların mayası kardeşliktir. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklı selime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Soğukkanlı değerlendirme, ortak akıl ve feraseti hâkim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak; şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195