Title of a News Article

Meral'dan açıklama geldi...

.

Meral'dan açıklama geldi...
banner206

 Şanlıurfa'lı genç iş adamı Meral Tarım ve Petrol  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Meral, yayımladığı mesajda Şanlıurfa'nın Düşman işgalinden kurtuluşunu ve Polis bayramını kutladı.

Bundan 95 yıl önce, vatanımızın bu nadide köşesi düşman işgali sonrası acı, hüzün ve sıkıntı dolu esaret günlerini sona erdirmiş, ülkemizin aydınlık geleceği için istiklal ve hürriyetine giden yol, şanlı bir mücadele neticesi açıldığını belirterten Mehmet  Meral, mesajında şunları kaydetti. Kurtuluş mücadelemizin ruhunda,  bu zor günlerde ortaya çıkan kahramanlarımız, fedakâr ve cefakâr Anadolu insanının sarsılmaz iradesi ve inancı vardır. Her türlü takdir ve övgünün üstünde, dünyanın dikkatini çeken bu varlık-yokluk mücadelesi Büyük Türk Milletinin inancı ve sarsılmaz iradesiyle ortaya çıkmış ve bugünkü Modern Türkiye’nin temel taşı olmuştur. Bu vesileyle,şanlı bir mücadele ve direnişle bize bu cennet vatanı bırakan ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anmayı bir borç bildiğimi ifade etmek isterim.'dedi.

Meral Tarım ve petrol  yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Meral  açıklamasını şöyle tamamladı, 'şehrimizin ve ülkemizin Milli Mücadele günlerine bir daha düşmemesini ve ezelden beri hür yaşayan bu milletin ebediyen bağımsız yaşaması dileğiyle tüm hemşerilerimin bu mutlu ve müstesna gününü canı gönülden kutluyorum, bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis teşkilatının 170. yılınıda kutlarım.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195