Title of a News Article

Merkez ve Kırsal Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Hilvan Belediyesi 2018 programı kapsamında yürütülen merkez ve kırsal yol iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Merkez ve Kırsal Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
banner206

 

İmar sınırları içindeki oluşan yeni yapılaşmalar nedeniyle ulaşımda herhangi bir aksamamı yaşanmaması için, Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım, iyileştirme, serim ve döşeme çalışmalarını sürdürülüyor.

Hilvan'ın merkez ve kırsal mahallelerinde uygulanan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yolu olmayan hiçbir mahallemiz, sokağımız kalmayacak dedi.

Karacurun Mahallesi'nde toplu konut alanlarında yaptığı incelemenin ardından kırsal Kovancı Mahallesi'ndeki kilitli parke taşı döşeme ile mahalle camisinin çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Bayık, Kovancı örnek mahallelerimizdendir dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir ve Hilvan Belediyesi Meclis Üyesi Serdar İzol, Kovancı Mahalle muhtarı ile birlikte üstyapı yol yapım uygulamalarını inceleyen Bayık, ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Kovancı Mahallesi'nin örnek mahalle olduğunu belirten Bayık, imkanlarımız dahilinde her mahallemize el atmış durumdayız. Zaten yürütülen çalışmalarımız 2018 yılı programımızda olan çalışmalardır. Bu nedenle elimizden geldikçe her mahallemizi örnek yerleşim yeri yapma çabamızı sürdürüyoruz. Çalışma süresince mahalle sakinlerinin sağladığı destek ve anlayışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Kovancı Mahallesi'nin mevsim şartlarına göre çamur ve tozdan arındırıldığını belirten mahalle muhtarı Abdülhalim Saç, Başkan Bayık'a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142