Title of a News Article

Mesaisini Mazlumlara ayıran Vali...

.

Mesaisini Mazlumlara ayıran Vali...
banner206

 
Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan dört tır yardım malzemesi daha Suriye’ye gönderildi.

 

İtfaiye Müdürlüğündeki yardım malzemelerini taşıyan tırları uğurlama törenine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; sadece Şanlıurfa’daki Suriyelilere değil, Suriye tarafındaki mazlumlara da İnsani Yardım Platformunun yardım ettiğini belirtti. Hiçbir ayrım yapmadan Suriye’nin çok çeşitli bölgelerine yardımların ulaştırıldığını kaydeden Vali Küçük: “Çevremizde o kadar kötü şeyler oluyor ki; İnsani Yardım Platformu iyiliği ayakta tutan, hiçbir karşılık beklemeden sadece mazlumlara yardım maksadıyla hareket eden bir müessese. Yaptıkları çok kıymetlidir. Pek çok kuruluştan yardım alıyoruz. Bu iyiliğin ayakta tutulması çok önemlidir. Bu yüzden tüm hayırsever vatandaşlarımızı da İnsani Yardım Platformuna destek olamaya çağırıyorum. Hayırsever vatandaşlarımıza ve platformda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise; dört yıldan bu yana Suriyeli mazlumlara yardım gönderdiklerini belirterek bu yılki Ramazan’da Şanlıurfa’da bulunan muhacir Suriyelilerden en az 40 bin ailenin kapısını çalarak yardım malzemesi planladıklarını kaydetti.

 

Bu Ramazan ayında on ikinci tırı Suriye içlerine gönderdiklerini sözlerine ekleyen Gerem: “Biz tarih boyunca ezilenlerin yanında olmuş bir milletiz. Bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı yürütürken her zaman yanımızda olan Sayın Valimiz İzzettin Küçük’e de özellikle teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yapılan açıklamaların ardından, hazırlanan malzemeler bekleyen tırlara yüklendikten sonra; tırlar Suriye’ye doğru yola çıktı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 9 yıl Önce

allah razı olsum emeği geçenlerden hayır sahiplerinden

YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

vali bey Hilvan susuz dur iler bankasından sözleşme tarih 23.11.2012.baslama tarihi 03.12.2012.bitis tarihi :25.02.2014.bedeli 6.917.375.00.halen helvan susuzdur. kamuoyuna duyurulur

SIRADAKİ HABER

banner195