Title of a News Article

"Mesleğinde En İyiler Ödülleri" sahiplerini buldu

"Mesleğinde En İyiler Ödülleri" sahiplerini buldu
banner206

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Platformu mesleğinde en iyileri ödüllendirdi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen gecede siyaset, sanat, spor, basın ve iş dünyasından çok sayıda isme ödüller verildi. Başkent Ankara'da Şanlıurfa gönüllüleri bir araya geldi. Başkent Ankara MİDAS otelde Siyaset, iş dünyası, bürokrasi ve medya camiasından başarılı isimler buluştu.

Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği tarafından "Mesleğinde En İyiler Ödül Töreni" düzenlendi.


Ulaştırma eski Bakanı Oktay Vural, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Şanlıurfa eski Milletvekili Hamide Sürücü, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ufuk Üniversitesi Mütevelli heyet Başkanı Prof.Dr. Haluk Yetkin, Birecik Belediye başkan yardımcısı Reşat Uzun, TRT spor Spikeri Kerem Öncel, Gazeteci Mücahit Yolcu, Fadime Önal ,Buket Gündüz, Müslüm Aktürk, Esat Güzelgöz , İş adamı İbrahim Mahya, çok sayıda Bürokrat ve davetlilerin katıldığı gecede Şanlıurfa'dan bazı isimler de ödül aldı. Şanlıurfa BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'lı sanatçı Mehmet Özbek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil dara Odabaşı, TRT Yurt Haberler Müdürü Müslüm Demircan, Şanlıurfalı Gazeteci Namık Durukan, Gazeteci Dilek Çiftçi, Ece Pirim,  mesleğinde en iyiler ödülünü aldılar. 


Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı, geleneksel ödül törenlerinin verilmesine devam edeceklerini söyledi. 

Çadırcı, yaptığı açıklamada, "2013 yılında kurulan ve 32 ilde temsilciliği bulunan Şanlıurfa Platformu olarak, faaliyetlerimizi sürdürürken ülkemizde başarılı olmuş değerlerimizi ödüllendirmek istedik ve dalında uzman insanlarımızdan oluşan jürimizin belirlediği kişilere ödüller vereceğiz. 
Demokrasinin temeli sivil toplum kuruluşlarıdır. Bir ülkede demokrasiyi, insan haklarını, doğaya ve çevreye saygıyı, devletin kaynaklarının denetimini ve insanların daha uygar yaşayabilmesi için düzeni ancak örgütlü bir toplumla kurabiliriz" dedi.

Çeşitli alanlarda seçilen 50 isme ödülleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2021, 01:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195