Title of a News Article

MHP'nin Genç adayları sahada...

MHP'nin Genç adayları sahada...
banner206
 

MHP'nin Şanlıurfa genç Milletvekili adaylarından İbrahim Halil Arıtürk ve Ahmet Güllü kapı kapı dolaşarak seçim çalışması yapıyor.

Şehir merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdüren adaylar, mahallelerde ve kırsal semtlerde ise vatandaşlarla görüşüp sıkıntılarını dinliyor, seçilmeleri halinde vekil olarak sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar.

Genç olmalarından dolayı yoğun ilgi gören İbrahim Halil Arıtürk ve Ahmet Güllü akşam saatlerinde de MHP'nin düzenlediği iftar çadırlarında vatandaşlarla iftarlarını açıp, onlara kendi elleri ile servis hizmei veriyor.

İftar saatinde vatandaşlara servis yapan adaylardan İbrahim Halil Arıtürk ve Ahmet Güllü ortak olarak "bizler halkımıza hizmet için varız. Bu günde yarında. Mecliste bile olsak yine aynısını yapacağız. Çünkü halkımızın, ülkemizin yarınları için hizmete talibiz, halkımızın hizmetkarıyız. Halkımızın bu seçimlerde Cumhuritifakını ve bizleri sonuna kadar destekleyeceklerinden zafere taşayacaklarından şüphemiz yok" dediler.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 18:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 6 yıl Önce

Genç vekil adaylarımızı tebrik ediyorum. Böyle gençlere ihtiyacımız var

URFALI
URFALI - 6 yıl Önce

GERÇEKTEN PIRLANTA GİBİ ÇOCUKLAR İNANIN BAKIN RUHLARINDA DALAVERE ŞEYTANLIK DİYE BİR ŞEY YOK

ali
ali - 6 yıl Önce

degil oyumu, selamımı bile vermem ırkçı bir partiye

SIRADAKİ HABER

banner195