Title of a News Article

Milletvekili Özcan uyardı!

Milletvekili Özcan uyardı!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, vatandaşlardan korona virüs tedbirleri kapsamında  “Temizlik, Maske, Mesafe” kuralına hassasiyetle uyulması gerektiğini belirterek, "Sevdiklerimize zarar vermemek için tehlikenin farkında olalım ve kurallara lütfen uyalım" uyarısında bulundu. 

1 Haziran Normalleşme Süreci'nin ardından Şanlıurfa'da hızla artan korona virüsü ile ilgili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'dan açıklama geldi. Son günlerde heölü sayısının hem de vaka sayısının arttığı Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlara seslenen Milletvekili Özcan, virüsü yaymamak iin mutlaka kurallara uyulmasını istedi. 

"Her zaman dediğim gibi tırnağınıza taş değse bizleri üzer" diyerek sözlerine başlayan Özcan, açıklamasında şunları kaydetti;

"Sizlerin yaşayacağı her olumsuzluk bizlerin yüreğini burkar. Son günlerde Şanlıurfa’mızda Covid-19 virüsünün yayılım hızındaki artış bizleri endişeye sevk etmektedir. Her şeyin başı sağlıktır. Her şeyin telafisini bir şekilde gerçekleştirebiliriz lakin sağlığın telafisinin olmadığını hepimiz çok iyi biliriz. O yüzden bir kez daha üstüne basa basa ifade etmek istiyorum. Lütfen “Temizlik, Maske, Mesafe” kuralına hassasiyetle uyalım. Virüs kendiliğinden yayılmıyor. Virüsü yayan yine bizleriz.“Temizlik, Maske, Mesafe” kuralına ne kadar riayet edersek virüsün etkisi o kadar azalacak.

Eğer kurallara uymamaya devam edersek biliniz ki öncelikle yanı başımızdaki sevdiklerimize zarar vermeye devam etmiş oluruz. Tehlikenin farkında olalım ve kurallara lütfen uyalım. 

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

İnanıyorum ki Urfalı hemşehrilerimizin duyarlılığı ile ilerleyen günlerde vaka sayısını giderek azaltacağız. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz ve hep birlikte yine başaracağız.
Tabi diğer yandan da önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum. Covid-19 virüsü üzerinden fitne oluşturmaya çalışan, vatandaşlarımızı endişeye sevk eden, panik ortamı oluşturarak buradan siyasi ve sosyolojik bir travma ortamı yaratmaya kalkan kişileri buradan uyarmak istiyorum! Kaş yapayım derken göz çıkardığınızı lütfen farkına varın!

Dünya’yı kasıp kavuran, sağlık sistemlerini çökerten Covid-19 ile mücadelede Türkiye’nin kahramanca ve özverilice çalışmalarının damga vurduğu bir dönemde bu yaptığınız yalnızca zalimce eleştiriden başka bir şey değil Şanlıurfalı hemşehrilerimiz kesinlikle bu tür algı operasyonlarına asla gelmemelidir. Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da virüs ile etkin mücadelemiz kararlılıkla sürmektedir.

Sağlık altyapımız şuan ki vaka durumuna göre yeterlidir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın!

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Başkanı Valimiz Abdullah Erin, İl Sağlık Müdürümüz Emre Erkuş, doktorlarımız, sağlık personelimiz ve hatta temizlikçisinden, yemekçisine tüm çalışanlarımız özveriyle virüse karşı adeta savaş vermeye devam etmektedir. Bir kez daha üstüne basa basa söylüyorum. Lütfen korku, panik ve endişeye sevk edecek söylemlerden uzak duralım. 

Kahramanca mücadele eden Sağlık çalışanlarımızın morallerini bozmayalım. Bu tür yaklaşımlar yerine yapmamız gerek kurallara uyalım, virüsün yayılımını en aza indirmek için üzerimize düşen “Temizlik, Maske, Mesafe” kuralına riayet edelim. 

Birlikten kuvvet doğar, fitneden yalnızca parçalanma ve zarar çıkar. Bugün Urfalı olarak bizlere düşen birlikte olmak, sağlık çalışanlarımıza moral vermek ve tabi ki kurallara uyarak bu zor süreci elbirliği ile atlatmak olmalıdır.

Algıları her zaman milletimiz yıkar. 
Algılara gelmiyoruz, fitnelere geçit vermiyoruz. 
Selam ve dua ile.."  (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2020, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195