Title of a News Article

Milletvekillerinden Kadir Gecesi mesajı...

.

Milletvekillerinden Kadir Gecesi mesajı...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladılar.

Milletvekili Halil Özcan,  mesajında, Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne birlikte ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti;

“Cennet kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı bu gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Ayrıca, bu hayırlı gecenin Filistin’de ve dünyanın farklı coğrafyalarında sıkıntı ve zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için de çekmiş oldukları acıların son bulmasını ve huzur getirmesini yüce Allah’ tan niyaz ederim." ifadesinde bulundu.”

 

Kaçar’ın mesajı  

Milletvekili Mahmur Kaçar da, mesajında, Kadir Gecesi’nin, insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenliğin bütün dünyayı kuşattığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gece olduğunu söyledi.

Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki; sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyor diyen Özcan, şunları söyledi:

“Yakın ve uzak çevremizde savaş ve şiddetin yerini adalet ve sevginin, barış ve huzurun almasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin ve tüm Urfalı hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ederken şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramınızı da kutlarım.”

 

Cevheri’nin mesajı

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, ‘bin aydan hayırlı’ olarak bildirilen Kadir gecesinin, insanlık alemine huzur ve barış getirmesi dileğinde bulundu.

Kadir Gecesi’nin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı önemli günlerden biri olduğunu belirten Cevheri, “Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, gerek kendi toplumumuz, gerekse tüm dünya insanları arasında sınırlar oluşturan anlayış ve davranışlardan uzaklaşarak, bizi birbirimize yaklaştıracak, dünya ve ülkemizde barışını sağlayacak uzlaşmacı tavırlar sergilemenin yollarını arayalım. Kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumlarının ekmeye çalışalım. Bu duygu ve düşüncelerle Urfa içindeki ve dışındaki tüm hemşerilerimizin, Türk ve İslam dünyasının, Kadir Gecesini kutluyor; bu gecenin milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195