Title of a News Article

Minik Erhan'ın büyük başarısı

.

Minik Erhan'ın büyük başarısı
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde lösemi hastası olduğu için evlerinde tek başına eğitim gören 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki minik Erhan'ın başarısı takdir ve onur belgeleriyle ödüllendirildi.

Lösemi hastalığı nedeniyle arkadaşlarından ayrı, kendi evlerinde tek başına eğitim görmek zorunda kalan 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Erhan Kuş, 2015-2016 yarı yıl tatilinde karnenin yanında takdir ve onur belgesiyle ödüllendirildi. İleride doktor olmak istediğini belirten minik Erhan, en sevdiği dersin ise matematik olduğunu söyledi.

Yarı yıl tatili olmasına rağmen evde tek başına çalışmaya devam eden minik Erhan'ın azmi ise bir çok öğrenciye örnek olmaya devam ediyor.

Oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden babası Orhan Kuş, "Biz de isterdik oğlumuz minik Erhan diğer arkadaşları gibi aynı sınıfta eğitim görsün. Oğlum yaklaşık 3 yıldır lösemi hastası olduğu için evde eğitim alıyor. Allah razı olsun devletimizden oğlumuz için öğretmen tahsis ettiler. Eve gelen sınıf öğretmeni sayesinde oğlumuz eğitiminden geri kalmıyor. Oğlum, geçen yıl birinci sınıfa gidiyordu. Şimdi ikinci sınıfa gidiyor. İlk yarı tatilinde takdirname ve başarı sertifikası aldı. Kimse yanlış anlamasın bu başarı belgeleri çocuğum lösemi hastası olduğu için almadı, kendi hakkıyla ve başarılı olduğu için aldı. Oğlum Erhan başarılı olduğu için onunla gurur duyuyorum. Bize desteklerini esirgemeyen tüm devlet büyüklerime de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195