Title of a News Article

Mirkelam'dan çağrı...

.

Mirkelam'dan çağrı...
banner206

İş adamı Mahmut Mirkelam "16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ’Evet’ kararı çıkması gerekir" dedi.. 16 Nisanda yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylamasına sayılı günler kala Şanlıurfalı İş adamı Mahmut Mirkelam'dan bir açıklama daha geldi.

"Ülkemizde 16 Nisan’da yapılacak olan tarihi referandum için Evet kararının isabetli olacağını ifade eden Şanlıurfalı hayırsever iş adamı Mahmut Mirkelam "Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan’da tarihi bir karar için referandum yapacak ve sandık başına gidecektir. Yapılacak olan bu referandum Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı için tarihi bir önem arz etmektedir. Biz Türkiye iş dünyası olarak daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda evet oyu kullanacağız" dedi. 

Türkiye'nin kazanması için Güven ve istikrarın önemli olduğunu belirten Mirkelam " ülkeye hizmet edecek her türlü reformun arkasındayız 16 Nisandan sonra  Yönetimdeki çift başlılığın ortadan kaldırılması istikrara hizmet edecektir. İstikrar olursa Türkiye kazanacak. Bizler hizmet edecek her türlü reformun arkasında olduğumuzu destekleyeceğimizi ifade ediyorum.Biz bu değişikliği, refah seviyesinin yükselmesi, çalışanların da bu yükselmeden payını alabilmesi yönünden olumlu buluyoruz. Çalışanlar, kamu görevlileri, işsizler, gençler dünya mazlumları büyük Türkiye'den beklenti içerisinde. Gücümüzü kaybedecek etkenleri ortadan kaldırmak en önemli görevimizdir. Seçme ve seçilme yaşı 18'e indirilmesi olumludur. 15 Temmuz darbe girişimi, geçmişte siyasi çekişmeleri ve huzursuzlukları, ekonomik dengesizlikleri yaşayan ve tecrübe eden halkın istikrara ve refaha ihtiyacı vardır. " ifadelerini kullandı. 

Mirkelam açıklamasının son bölümünde "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak orta Siyası istikrar için, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve güçlü Türkiye için milletimizin doğru karar verecektir.Türkiye'nin Evet kararını verdiğini biliyoruz. Hedefimiz  Urfanın Büyükşehirler arasında 1.olmasıdır bizlerde bunun için sandık başına gideceğiz büyük bir Türkiye için Evet Oy'unu vereceğiz  "dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195