Title of a News Article

Mirkelam: Urfa’ya hizmet etmek istiyorum

 Mirkelam: Urfa’ya hizmet etmek istiyorum
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte “Yeni Türkiye” adına Şanlıurfa ve seçim bölgesi Birecik’e hizmet etmek istediğini söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Birecik eski Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, yaptığı açıklamada, GAP’ın başkenti olarak adlandırılan Şanlıurfa’nın AK Parti iktidarıyla geliştiğini belirterek, “Kentimizin sorunlarına hâkim olan birisiyim. Bu sorunların çözümü için, Şanlıurfa ve Birecik’in daha çok kalkınması için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

AK Parti’de temayül yoklamasını geride bıraktıklarını anımsatan Mirkelam, “Bundan sonra da esnaf ve hemşerilerimizi ziyaret ederek desteklerini isteyeceğiz. Memleketimiz için, elimden gelenin en iyisini yapmak için “Büyük Türkiye Davası”nı ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte “Yeni Türkiye” adına Şanlıurfa ve Birecik ilçemize hizmet etmek istiyorum. Bu bağlamda AK Parti Şanlıurfa milletvekilli aday adayı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Şanlıurfa sevdalısı olarak bu önemli yolda bütün hemşerilerimin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195