Title of a News Article

MİSİAD, ziyaretlerini sürdürüyor

MİSİAD, ziyaretlerini sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, derneğin tanıtımını sürdüren Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa Şubesi Yönetimi, son olarak Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar  ve Haliliye ile Eyyübiye ilçesi kaymakamlarını ziyaret etti.  

Yaklaşık 3 ay önce kurulan,  genel merkezi Ankara’da bulunan ve her geçen gün yeni açtığı şubeleriyle büyüyen Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Şanlıurfa Şube Başkanı A. Gökhan Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar,  Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve Eyyübiye Kaymakamı Dr. Oktay Kaya’yı ziyaret etti. MİSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinden Ömer Ağ, Halil Öncel, Halil Haktankaçmaz, Osman Mutlu, Sefa Ayaydın, Paşa Şil, Mehmet Büyükfırat, Cengiz Bakır ve Esra Alıcı’nın da katıldığı ziyarette; Vali Yardımcısı Uçar,  Kaymakamlar Çelikkaya ve Kaya ile bir süre sohbet edildi. MİSİAD Şube Başkanı Gökhan Gökmen, yaptıkları ziyaretlerde, Şanlıurfa’da yeni örgütlenen Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği’ni tanıtarak, derneğin yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gökmen, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, MİSİAD olarak derneği tanıtma amacıyla kentte bazı ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Bu kapsamda Vali Yardımcımız Sayın meral Uçar ve Haliliye Kaymakamı Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya ve Eyyübiye Kaymakamı Sayın Dr. Oktay Kaya’yı makamlarında ziyaret ettik. MİSİAD’ın, her geçen gün hızla büyüyen Şanlıurfa’nın gelişimine katkı sunabilmek amacıyla yapmayı düşüneceği çalışmalar için destek istedik. Ziyaretlerimiz çok güzel geçti, bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

MİSİAD’ın, Türkiye’nin yanı sıra Dünyaya açıldığını ve Avrupa’nın da birçok yerinde şube açtığını sözlerine ekleyen Gökmen, “Derneğimizin amacı; Şanlıurfa’da tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek ve Türkiye’nin değişik illerinde bulunan iş adamlarını Şanlıurfa’ya davet ederek, ilimize yatırım yapmalarını sağlamaktır. Organize sanayi bölgelerinin önünün açılması noktasnda yapacağımız bu çalışmalarda bizlere herkesin katkı sunmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195