Title of a News Article

MOLOTOFLU SALDIRISI KAMERADA - VİDEO

PKK YANDAŞLARININ MARKETE MOLOTOFLU SALDIRISI KAMERADA

MOLOTOFLU SALDIRISI KAMERADA - VİDEO
banner206

ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'nde, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 15'inci yıldönümü bahane ederek korsan gösteri yapan grubun bir markete molotof kokteyli saldırısı kameralara yansıdı. 


Suruç'ta, dün gece Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 15'inci yıl dönümü nedeniyle yüzleri poşulu yaklaşık 50 kişilik PKK yandaşı grup izinsiz gösteri yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan göstericiler, Öcalan ve PKK lehine sloganlar attıktan sonra bir markete molotof kokteyli attı. Markette küçük çaplı yangın çıkarken, güvenlik güçleri, göstericilere zırhlı araçlarla tayzikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

SALDIRI ANI KAMERADA

PKK yandaşlarının molotof kokteylli saldırısı ise kameralara yansıdı. Görüntülerde, PKK yandaşlarının ellerindeki molotofları markete attığı, göstericilerin arasında kalan bir vatandaşın da ne yapacağını şaşırdığı görülüyor. Markette çıkan küçük çaplı yangın kısa sürede söndürülürken, polis gösteriye katıldığı iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına alındı.
Öte yandan gösteriler nedeniyle vatandaşların kepenk kapattığı, kepenk kapatmak istemeyen esnaf ise aynı olay başlarına gelir korkusuyla kepenklerini kapattığı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195