Title of a News Article

MSK Urfa, 1. Lig’den İrem’i transfer etti

.

MSK Urfa, 1. Lig’den İrem’i transfer etti
banner206

Türkiye Kadın Basketbol 2. Liginde mücadele eden MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) Bayan Basketbol takımı, Mersin Üniversitesi’nde forma giyen İrem Ezgi’yi kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Bu sezon Mersin Üniversitesinde görev yapan forvet İrem Ezgi  ile Antalya Clup Hotel Sera'da sözleşme imzalandı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Şube Sorumlusu Vedat Yurum, Genel Koordinatör Mehmet Leblebicioğlu ve Baş Antrenör Atilla Keskin katıldı. Başkan Gökmen, yaptığı açıklamada,

"Hedeflerimiz doğrultusunda kadro planlamasını özenle sürdüren Basketbol Takımımıza yeni bir isim daha katıldı. 1.lig ekiplerinden Mersin Üniversitesi’nin formasını giyen İrem Ezgi Tanışdil, forvet pozisyonunda görev alıyor. 2015-2016 sezonu için anlaşma sağlanan oyuncumuza hoşgeldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

Başantrenör Keskin  de, “Kadromuzu genç bir oyuncu ile güçlendirdik. Daha çok mücadele eden daha çok koşan takım olmayı hedefliyoruz. Ezgi 'nin bu takıma büyük katkı saglayacagına inanıyorum. Kendisine basarılar diliyorum” diye ifade etti

Tanışdil ise,  "Daha önce de Şanlıurfa'da oynamıştım. MSK URFA forması giymek benim için gerçekten büyük bir gururdur. Hedefleri olan bir kulüp ve burada çok güzel bir aile ortamı var. Bundan sonra MSK URFA ' nin başarısı için ter dökeceğim" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195