Title of a News Article

Müdür Likoğlu, Urfastar’a konuştu

 Müdür Likoğlu, Urfastar’a konuştu
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze alınan Mehmet Likoğlu, Urfastar’a açıklamamada bulundu. Likoğlu, “Vicdanen rahatım Urfa halkından helallik istiyorum” dedi.

Şanlıurfa'da 3.5 yıldır başarıyla görev yapan ve bugün yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesiyle merkeze alınan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, veda ziyaretlerine başladı. Müdür Likoğlu, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’yu makamlarında ziyaret ederek helallik istedi. Şanlıurfa’dan Pazartesi günü ayrılması beklenen Müdür Likoğlu’nun veda ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

Görevden alınmasıyla ilgili Urfastar’a açıklamada bulunan Müdür Likoğlu, “Devletin görevlisiyiz, Devletimiz bize hangi görevi uygun görmüşse o göreve gideriz” dedi.

Likoğlu, bilgi ve birikimlerini Şanlıurfa’da uygulamaya çalıştığını belirterek, “Urfa halkıyla iç içe olduk vicdanen çok rahatım. Urfa ve Urfa halkının kalbimde yeri farklıdır hiçbir zaman unutmayacağım. Bu Devletimizin tasarrufu, saygıyla karşılıyoruz. Tüm Urfalı vatandaşlarımızın bu görev süresinde emniyete gösterdikleri yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vicdanen rahatım, Urfalılardan haklarının helal etmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195