Title of a News Article

Muhtar evi TBMM’ye taşındı

.

Haliliye Belediyesi tarafından Bahçelievler’de kaldırım üzerine yapılmak istenen muhtar evi, Türkiye Büyük Millet Meclisine taşındı.

UĞUR BUDAK 

Şanlıurfa’da, Haliliye Belediyesi tarafından Bahçelievler’de bulunan Kız Meslek Lisesi arka kapısının hemen yanına muhtar evi yapılıyor. Okul bahçesinin duvarına bitişik bir şekilde kaldırım üzerine yapılan muhtar evi, çevre sakinlerin tepkisine yol açtı. Muhtar evinin kaldırım üzerine yapılmasına tepki gösteren vatandaşlar, durumu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak için MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e iletti.  

 

“Belediye uyarılsın”

TBMM’de söz hakkı alan Milletvekili Şimşek, Büyükşehir Yasası ile kapatılan köylerde ve beldelerde su fiyatlarının farklılık gösterdiğini, bunun düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Şanlıurfa ile ilgili de konuşan Şimşek, “Haliliye Belediyesi Kız Meslek Lisesinin yanına muhtarlık binası yapmaktadır. Urfa’daki vatandaşlarımızdan görüntülü olarak bunun şikayeti iletilmiştir. Urfa milletvekillerimiz ve Bakanlarımız tarafından Belediye uyarılarak, bunun düzeltilmesini talep ediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER