Title of a News Article

Muhtarları dinleyen kaymakam...

özel haber

Muhtarları dinleyen kaymakam...
banner206

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçe Kaymakamı Ahmet Özay, ilçe halkı ile birlikte olmaya devam ediyor. 
İç içleri Bakanlığı tarafından çıkan son kararname ile Hilvan ilçe kaymakamlığına atanan Ahmet Özay, kısa bir süre içerisinde ilçe yöneticileri başta olmak üzere,halk ile kurduğu iyi diyalog sonucu herkesimin takdirini kazanıyor. 
Bugün ilk olarak ilçede bulunan muhtarla bir araya gelerek  burada muhtarların sorunları, çözüm önerilerini dinleyen ve yapılacak olan yatırımları anlatan Kaymakam Özay, ilçede bulunan Suriyelilere yardım çağrısında bulundu.

Kaymakam Özay, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Timur Demir, Emniyet müdürü Yunus Aydın, İlçe tarım Müdürü İsmail Şeyhanlıoğlu ile birlite muhtarların sorunlarını dinledikten sonra yapımı tamamlanan Ziraat odasını ziyaret ettiler. İlçe Ziraat odası Başkanı Hikmet İpar tarafından karşılanan Kaymakam Özay ve beraberinde ki heyet bir süre burada görüş alış-verişinde bulundular.  Kaymakam Özay, buradan ayrıldıktan sonra Urfastar Gazetesine bir açıklamada bulundu. İlçe tarım Müdürlüğünün Ziraat odasının 3. katında hizmet vereceğini ifade eden Özay' İlçede bulunan tüm muhtarlarımızla bir istişare toplantısı gerçekleştirdik, burada muhtarlarımızın sorunlarını dinledik. özellikle yardıma muhtaç ailelere dağıtılması planlanan kömürlerin geç dağtımı gündeme geldi en kısa süre kömür dağıtımı yapılacak, ve en önemlisi içme suyu sorunu var ilçemizde, bu konuda yetkililerin çalışmalarını sürdürdüğünü muhtarlarımızla paylaştık. bilindiği gibi ilçe tarım müdürülüğünün yeniden inşaatı söz konusu ,sağolsunlar ilçe ziraat odası Başkanımız  ilçe tarıma yer tahsisinde bulundular, çiftçilerimiz aynı binada ziraat odası ve ilçe tarımda işlemlerini yapacaklar, bize kolaylık sağlayan Başkan hikmet İpar'a teşekkür ederim'dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195