Title of a News Article

Muhtarlarla buluştu

 Muhtarlarla buluştu
banner206

Karaköprü İlçesine bağlı 20 Mahalle Muhtarıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Ortak akılla Şehrimizin geleceğini birlikte planyalacağız” dedi.

Karaköprü Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukesen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi ve Mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle Muhtarlarıyla yapılan görüşmelerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan çalışmalar görüşülerek muhtarların talepleri değerlendirildi.

Davetlerinden dolayı Muhtarlara teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “ Karaköprü ilçesine bağlı muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında görüşme sağladık. Ortak akıl arayarak hareket ediyoruz. İstişare Allahın emri, ortak akılla Şehrimizin geleceğini birlikte planyalacağız, bu şekilde sorunları görüştüğümüzden bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti Teşkilatlarıyla Karaköprü Bölgesinde muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, sorunlarını güzel bir şekilde dile getirerek çözüm bulmaya çalıştık. Allah hepsinden razı olsun.

Karaköprü Bölgesinde muhtarlarla bir araya gelerek sorunları hakkında görüştüklerini ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ misaifirperverliği için muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerin sorunları hakkında ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.

Öte yandan davetlerini kabul ettikleri için Başkan Güvenç’e teşekkür eden Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukesen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi, “Mahallelerin sorunlarını burada konuşarak çözüyoruz, çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195