Title of a News Article

Muhtarlarla istişareye devam

.

Muhtarlarla istişareye devam
banner206

 Şanlıurfa'nın  Siverek ilçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçeye bağlı  merkez mahalle muhtarları ile görüşerek istişare toplantılarını sürdürdü.

 Siverek belediye başkanı Avukat Resul Yılmaz, ilçe merkezinde bulunan muhtarlarla bir araya gelerek İlçenin sorunlarını  ele almaya devam  ediyor. 

     İlçenin Hürriyet caddesinde bulunan belediye binasına gelen muhtarlarla makam odasında 1 saate yakın görüşen Başkan Yılmaz muhtarların istek ve taleplerini dinlediğini ifade ederek yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Muhtarlarımıza bugüne kadar yaptığımız hizmetleri anlatarak kendilerinin bizlerden ne talep ettiklerini dinledik. Muhtarlarımıza ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduğumuzu belirttik. Muhtarlarımız da öncelikle ikinci nöbetçi eczane talepleri oldu. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik, daha sonraki günlerde bu tür toplantılarımız devam edeceğiz”

            Mahalle muhtarları adına konuşan Şirinkuyu mahalle muhtarı Şeyhmus Çelik yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımızla yaptığımız toplantıda kendisine taleplerimizi ilettik. İvedi olarak ikinci nöbetçi eczane talebimiz oldu. Malumunuz ilçemizde gece ve hafta sonları tek nöbetçi eczane var. Vatandaşlarımız bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyor. Bir diğer konu ise yüksek gelen su faturaları oldu. Bu konudaki taleplerimizi başkanımıza ilettik” 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195