Title of a News Article

MÜSİAD’dan Vali’ye teşekkür ziyareti

 MÜSİAD’dan Vali’ye teşekkür ziyareti
banner206

Kısa adı MÜSİAD olan Şanlıurfa Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri MÜSİAD’ın ev sahipliğinde 31 Ekim- 2 Kasım tarihleri arasında düzenlediği ve bin İş adamının katıldığı MÜSİAD 88.Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına verdiği destek ve katkılarından dolayı Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin“Valimiz İzzettin Küçük ilimizin olduğu kadar bizler içinde büyük bir şans. İlimizde geçtiğimiz günlerde çok önemli bir toplantı gerçekleştirildi. En büyük desteğide her zaman olduğu gibi Valimiz bizlere verdi. Bu nedenle bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini sürdürmesinden dolayı ilimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük’e bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Üyelerimiz ve İş Adamlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Vali İzzetin Küçük ise konuşmasında “ MÜSİAD tarafından geçtiğimiz günlerde ilimizde bildiğiniz üzere çok önemli bir toplantı düzenlendi. Her zaman söylüyoruz STK’lar bu toplantılarda ilimizin tanıtımı adına çok önemli bir görev yapmış oluyorlar, bu tür faaliyetlere desteğimizin ve katkılarımızın her zaman süreceğinin bilinmesini istiyoruz MÜSİAD’ın değerli yönetimine bende ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin tarafından ilimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük’e birhüsn-ü hat tablosu hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195